E-mail

06 53 22 59 08

Contact

voor burgers, bedrijven en openbaar bestuur

ecologische economie

Loket Groene Transitie

Burgerparticipatie

Ebbe rost van Tonningen publiceert op deze pagina op onregelmatige basis artikelen van zichzelf,
maar ook relevante artikelen van derden.

Kerstspecial Herman Centraal, Arnhem

Geen zin om op kerstavond naar de kerk te gaan of televisie te kijken? En heb je wél zin in een paar goede gesprekken met zingeving, diepgang én een lichte noot?
Kom naar de kerstspecial van Herman Centraal in Luxor Live! Voor het tweede jaar op rij organiseren we op 24 december een intieme avond met Licht en Donker als thema! Hieronder vind je informatie over de gasten die deze avond méér dan de moeite waard maken.
24-12-2019/door Adri

Bezuinigen in De Bilt?

Eind juni 2018 startte deze coalitie met een coalitieakkoord “Samen bouwen aan een topklimaat”. Als een coalitie een jaar later alleen met bezuinigingen komt, is er in de analyse van de bestuurssituatie iets helemaal misgegaan. Wat blijft er over van een groen perspectief als er bezuinigd moet worden op duurzaamheid en groenonderhoud.
10-10-2019/door Adri

Onrust over woningbouwplannen

Ebbe Rost van Tonningen hield op 26 september 2019 een lezing over zijn boek: Politiek weerbericht De Bilt, code oranje. Nav zijn lezing en zijn boek kreeg hij van verontruste burgers en ondernemers diverse schriftelijke vragen. Ebbe gaat in dit bericht in op de meest gestelde vraag waarom de gemeente bouwlocaties voorstelt zonder de bewoners goed te informeren.
09-10-2019/door Adri

Volle zaal voor de lezing van Ebbe

Ebbe Rost van Tonningen hield op donderdagavond 26 september 2019 een lezing over zijn boek: Politiek weerbericht De Bilt, code oranje. Hij beschreef 20 jaar gemeentepolitiek. In de zaal van De Bilthovense Boekhandel luisterden 60 mensen geboeid naar zijn verhaal met Bart van Gerwen als gespreksleider.
02-10-2019/door Adri

Boek: “Politiek Weerbericht…” verschenen

'Politiek Weerbericht, Code Oranje' is het nieuwe boek van Ebbe Rost van Tonningen dat op 26 september verschijnt. Het boek gaat over 20 jaar lokale politiek in de gemeente De Bilt. Ter promotie en toelichting houdt hij op donderdagavond 26 september een lezing in de Biltse Boekhandel.
12-09-2019/door Adri

Heb jij daarvoor gestemd? – een nieuw boek van Ebbe

Na 12 jaar betrokkenheid bij het gemeentebestuur van De Bilt en alle kennis over de nijpende financiële situatie, is het voor Ebbe Rost van Tonningen tijd hier een rapportage over te maken. Een rapportage die zo diep gaat dat een boek het resultaat wordt. Ebbe zal het in september publiceren.
27-07-2019/door Adri
Toon meer

© 2021 Ebbe Rost van Tonningen - Alle rechten voorbehouden