E-mail

06 53 22 59 08

Contact

voor burgers, bedrijven en openbaar bestuur

ecologische economie

Loket Groene Transitie

Kerstspecial Herman Centraal, Arnhem

Show 34 | 24 december 2019

Datum:    Dinsdag 24 december 2019
Locatie:   Luxor Live, Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem

Geen zin om op kerstavond naar de kerk te gaan of televisie te kijken? En heb je wél zin in een paar goede gesprekken met zingeving, diepgang én een lichte noot?

Programma

19:00 uur: ZAAL OPEN
19:30 uur: BEGIN TALKSHOW
21:30 uur: EINDE TALKSHOW

De talkshow vindt plaats in de Arnhemse poptempel ‘Luxor Live’, gelegen aan het Willemsplein 10 in Arnhem.

Aankondiging

Kom naar de kerstspecial van Herman Centraal in Luxor Live! Voor het tweede jaar op rij organiseren we op 24 december een intieme avond met Licht en Donker als thema! Hieronder vind je informatie over de gasten die deze avond méér dan de moeite waard maken.

EBBE ROST VAN TONNINGEN

Dealen met het de donkere kant van jezelf in jezelf is vaak al een hele klus, maar hoe gaan we om met het donker van De Ander? Maken we anderen tot tegenstander die we proberen te bestrijden, of lukt het ons om in de ander een medestander te blijven zien? Op welke manier kunnen we elkaar vanuit kwetsbaarheid tegemoet treden om bruggen te bouwen? Ebbe Rost van Tonningen komt vertellen over bruggen bouwen in tijden van verdeling, en benadrukt daarin het belang van vertrouwen. “Als ik vertrouwen krijg, als mensen in elk geval hun éérste oordeel durven uit te stellen, dan kan ik me openen in contact. En ik geloof dat dat voor iedereen geldt: dat vooral dán het beste in ieder naar voren kan komen.”

Andere gasten

LAVALU
muzikant

ESTER LIPSCH
licht-architect

DALAL GHANIM
vluchteling uit Irak

MUZIEK

Kerstavond is natuurlijk ook twee dagen na de Winterende: het moment waarop de dagen weer langer worden en we ons opnieuw naar het licht toe bewegen.
Muzikale omlijsting is er vanavond van Jeroen Antoine die innerlijk deze beweging van donker naar licht dit jaar ook maakte, en daar enkele muzieknummers over schreef.

 

© 2021 Ebbe Rost van Tonningen - Alle rechten voorbehouden